Yhdistys

SSLY on rekisteröity yhdistys joka kokoaa yhteen sukeltamisesta kiinnostuneet lääkärit ja hoitohenkilökunnan. Jäseniä on tällä hetkellä yli 200, eri ammattiryhmistä. SSLY toimii yhteistyö- ja keskustelufoorumina jäsenille sekä eri sidosryhmille. SSLY järjestää sukelluslääketieteeseen ja ylipainehappihoitoon liittyvää koulutusta kotimaassa ja ulkomailla. Sukeltajan lääkärintarkastus -ohjeistus on päivitetty yhteistyössä Sukeltajaliiton kanssa vastaamaan kansainvälisiä suosituksia. SSLY seuraa tuoreimpia alan tutkimustuloksia, ylläpitää yhteistyötä kansainvälisten ja kotimaisten tutkimuslaitosten kanssa sekä tukee jäsenistönsä tutkimus- ja koulutustoimintaa.

Tältä sivostolta saat paljon tärkeää tietoa SSLY:n toiminnasta sekä sukelluslääkäreistä, sukelluslääketieteestä, sukellusfysiologiasta sekä ylipainehoidoista.

Mielenkiintoisia hetkiä sukelluslääketieteen parissa – pintaa syvemmältä!

Anne Räisänen-Sokolowski
SSLY pj.

2 Responses to Yhdistys

 1. Matti Hämäläinen says:

  Mistä löytyisi listaa sukelluslääkäreistä? Esim. terveystalon kuvauksissa ei mainita on kyseessä sukelluslääketieteen asiantuntija vaikka haun perusteella tulee joukkolääkäreita.

  • Anne says:

   Hei, erityispätevyyskouluutksen suorittaneet lääkärit löytyvät tuolta Koulutus -> Sukelluslääketieteen erityispätevyys kohdasta. Vastaanottoja pitävät Jari Suvilehto, Juha Kuokkanen, Janne Tikkinen ja allekirjoittanut. Kaikki ovat pk-seudulla.
   Terveisin
   Anne Räisänen-Sokolowski

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.